Rolstoelfiets voor bewoners De SchitteRing en inwoners Haps

Publicatiedatum: 30 augustus 2022

Ook rolstoelafhankelijke inwoners van Haps kunnen voortaan een fietstochtje maken.


Dankzij een schenking van Stichting Fokpaardendag Land van Cuijk kon er een elektrische rolstoelfiets worden aangeschaft. 

De jaarlijkse Land van Cuijkse Paardendagen in Haps waren jarenlang een begrip. In 2022 besloten de organisatoren met de organisatie te stoppen. Het geld dat nog in kas zat, wilde men graag besteden aan een goed doel binnen Haps. Ze sloegen de handen ineen met De SchitteRing voor de aanschaf van een rolstoelfiets voor bewoners van de SchitteRing en inwoners van Haps. 

 

Gebruik rolstoelfiets
Dankzij de comfortabele trapondersteuning kost het fietsen met de rolstoelfiets geen extra energie. Vanuit leverancier Schakelfietsen is er een handig instructiefilmpje met extra uitleg beschikbaar. 

Aan het gebruik van de rolstoelfiets zijn geen kosten verbonden. Een reservering kan worden gemaakt via het zorgteam van De SchitteRing, tel. 0485 – 846 700. 

 

Fietsvrijwilligers gezocht
Heeft u zin om als vrijwilliger af en toe met een bewoner van De SchitteRing in Haps of Castella in Cuijk te gaan fietsen? Nieuwe vrijwilligers zijn altijd van harte welkom. U kunt voor meer informatie of aanmelding contact opnemen met Bianca Arts, tel. 0485 – 846 700. 

 

Rolstoelfiets voor bewoners De SchitteRing en inwoners Haps

TIP; ook in diverse andere plaatsen in het Land van Cuijk en Noord-Limburg zijn via Pantein aangepaste fietsen beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie.