Betaalde dienstverlening

Tegen betaling kunt u gebruik maken van diverse extra diensten.

 

Rolstoelvervoer
De Vrienden van Madeleine bieden tegen een kleine vergoeding rolstoelvervoer aan voor bewoners van alle zorgcentra van Pantein. U kunt hier meer informatie over vinden.

 

Interne verhuizing
Indien u op eigen verzoek intern verhuist en verhuishulp nodig heeft, komen de kosten van de verhuizing voor uw rekening.

 

Indien u op verzoek van Zorgcentra Pantein verhuist, zorgt het zorgcentrum er gratis voor dat uw spullen worden ingepakt en verhuisd. Ook zorgt het zorgcentrum ervoor dat uw spullen worden opgehangen.

 

Sommige zorgcentra van Pantein beschikken over verschillende formaten appartementen. Als u een tweepersoonsappartement bewoont en uw partner verhuist of komt te overlijden, dan verhuist u naar een eenpersoonsappartement zodra deze beschikbaar is. De kosten van deze verhuizing komen voor rekening van Zorgcentra Pantein.

 

Verlenging huur appartement
Als het appartement in verband met overlijden wordt opgezegd, heeft uw vertegenwoordiger vanaf de dag van overlijden zeven dagen de tijd om de persoonlijke bezittingen uit het appartement te halen. Na zeven dagen worden er kosten in rekening gebracht. Op de tarievenlijst kunt u zien hoeveel deze kosten bedragen.

 

Het appartement moet worden opgeleverd, zoals u het heeft gekregen. De afspraken hierover zijn vastgelegd in het opleveringsformulier.

 

Televisie, telefoon en internet
In uw kamer of appartement zijn aansluitingen aanwezig. Wilt u gebruik kunnen maken van internet in uw kamer of appartement, dan adviseren wij u te kiezen voor een draadloze internetaansluiting. In diverse zorgcentra van Pantein is een openbaar WIFI-netwerk aanwezig.

 

U bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een abonnement voor tv, telefonie en/of internet. De kosten voor abonnementen en telefoneren zijn voor uw rekening.

 

 • Op de volgende locaties kunt u een abonnement voor tv of telefoon via Pantein afsluiten:
  Madeleine, Boxmeer - Orangerie, Boxmeer - Norbertushof, locatie Kuipersgroes 2, Gennep - Norbertushof, locatie Kleermakersgroes 11, Gennep - Aldenhorst (incl. Meihorst en Buitenhorst), Mill - De Lookant, Wanroij.
  Ook als u tijdelijk in zorgcentrum Symfonie in Boxmeer verblijft (appartement 161A, 161B, 171A of 171B), kunt u via Pantein een abonnement voor tv of telefoon afsluiten.
  Op de tarievenlijst kunt u zien hoeveel de kosten bedragen.
   
 • Voor alle andere zorgcentra van Pantein geldt dat u voor het afsluiten van een abonnement rechtstreeks contact kunt opnemen met een aanbieder. 
   
  Voor ieder zorgcentrum is een flyer beschikbaar met aanvullende informatie voor het aanvragen van een abonnement voor tv, telefonie en/of internet. Klik hier om deze flyers te bekijken.

  

Wasverzorging
Voor het wassen van uw kleding heeft u verschillende keuzes:

 • U kunt een familielid of kennis vragen om uw was te verzorgen.
 • U kunt wasserij CleanLease inschakelen, met dit bedrijf werkt Zorgcentra Pantein samen. Uw zorgteam kan u een informatiepakket verstrekken. 
 • U kunt zelf een wasserij naar keuze inschakelen.

 

Linnengoed – een set beddengoed, handdoeken, washandjes en theedoeken – kunt u via Zorgcentra Pantein krijgen. De waskosten van dit linnengoed worden niet aan u doorberekend.

Indien u graag uw eigen linnengoed gebruikt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de wasverzorging.

 

Kapper
U kunt uw eigen kapper blijven bezoeken of een kapper naar uw kamer/appartement laten komen. 

 

Pedicure
Voor de verzorging van uw voeten kunt u een afspraak maken met een pedicure. De kosten zijn voor eigen rekening, tenzij u een medische indicatie voor een pedicurebehandeling heeft.