BeterDichtbij

Diverse zorgteams van Pantein maken gebruik van de BeterDichtbij app. Via deze app kunt u persoonlijk in gesprek gaan met een medewerker van uw zorgteam. Deze vorm van contact is een aanvulling op uw fysieke zorg. Het beeldcontact vindt plaats op afspraak. Via de BeterDichtbij app kunt u bijvoorbeeld met uw zorgmedewerker bespreken hoe het met u gaat of een vraag stellen.

 

Uw zorgteam nodigt u uit voor een contactmoment via de BeterDichtbij app. Het gebruik van deze app is gratis. De enige voorwaarde voor het gebruik van de app is dat u over een smartphone of tablet beschikt.

 

Via het onderstaande filmpje krijgt u meer informatie over het installeren van de app. Daarnaast is er een handleiding beschikbaar.

 

 

Veelgestelde vragen over de app:

 

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met BeterDichtbij. U kunt mailen naar service@beterdichtbij.nl of bellen met 085–27 35 398.

 

Persoonlijke uitleg
Heeft u na het raadplegen van de handleidingen nog behoefte aan persoonlijke uitleg of hulp? Pantein beschikt in de gemeente Land van Cuijk over enkele vrijwilligers digitale ondersteuning, die u kunnen helpen met het downloaden en registratie van de app BeterDichterbij. Ook kunnen zij uitleg geven over het gebruik van deze app.

 

De vrijwilliger komt gratis bij u aan huis. Voorwaarde daarbij is dat u in de gemeente Land van Cuijk woonachtig bent. U kunt een aanvraag voor hulp van een vrijwilliger digitale ondersteuning doen via Pantein Extra, tel. 0485-845454.