Vergoedingen voor mantelzorgers vanuit de zorgverzekering?

11 december 2019

Centrum Mantelzorg Land van Cuijk organiseert een informatiebijeenkomst over de verschillende vergoedingen die er zijn voor mantelzorgers en zorgvragers vanuit de aanvullende zorgverzekering.


Tijdens de informatiebijeenkomst geeft Josephine Dekkers, sociaal raadsvrouw van Sociom, uitleg over de diverse vergoedingen en de verschillen tussen de zorgverzekeraars. Ben je op zoek naar een aanvullende zorgverzekering voor mantelzorg of wil je overstappen naar een andere verzekeraar? Kom dan 11 december en laat je informeren.

 

Ook komen Jeanne van Vught en Cees Simons vertellen over hun ervaring met vervangende mantelzorg door Handen in Huis. Deze dienst wordt vaak vergoed uit de aanvullende verzekering.

 

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 11 december 2019 van 19.30 uur tot 21.30 uur in Dienstencentrum Cuijk, Zwaanstraat 7 in Cuijk. De toegang is gratis.

 

Meer informatie en aanmelden
De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor alle belangstellenden, mantelzorgers en professionals/vrijwilligers uit het Land van Cuijk. Voor meer informatie en aanmelden (voor 9 december), neem contact op met het Centrum Mantelzorg via telefoonnummer 0485-846739 of via www.mantelzorglvc.nl.