Nieuws (archief)

Nieuwe locatie voor wijkteam Vught

Publicatiedatum: 7 mei 2024

Het wijkteam Vught van Pantein werkt sinds kort vanuit de nieuwe locatie, Lidwinastraat 57 in Vught. Daar hebben ze twee ruimtes in huisartsenpraktijk Pax et Bonum. 

Samenwerking CZ en Pantein in Herstelkliniek

Publicatiedatum: 7 mei 2024

Mensen met een zorgvraag wonen steeds langer thuis. Om te waarborgen dat kwetsbare ouderen de juiste zorg op de juiste plek krijgen, werken CZ en Pantein sinds kort nog nauwer samen in Herstelkliniek Pantein in Boxmeer.

Start nieuwbouw zorgcentrum Aldenhorst, Mill

Publicatiedatum: 23 april 2024

De werkzaamheden voor de bouw van het nieuwe zorgcentrum van Pantein in Mill zijn gestart. 

Zorgverzekering in 2024

Publicatiedatum: 29 februari 2024

Thuiszorg & Zorgcentra Pantein heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten voor het jaar 2024. In het overzicht hieronder ziet u de namen van de verzekeraars en de verschillende soorten zorg. Staat uw zorgverzekering er niet bij? Kijk dan in het totaaloverzicht met verzekeraars verderop de pagina. Veel zorgverzekeringen vallen namelijk onder een van de grotere zorgverzekeraars. Als er een contract is met de hoofdverzekeraar, dan geldt dat ook voor alle verzekeraars die daar onder staan. Is het voor u nog niet helemaal duidelijk, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Gezocht: enthousiaste vrijwilligers voor klusjes tijdens NLdoet

Publicatiedatum: 27 februari 2024

Het Oranje Fonds organiseert ook dit jaar weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Langer thuis wonen door dagbesteding met ruime openingstijden

Publicatiedatum: 29 januari 2024

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dat is wat iedereen wil. Voor cliënten van Pantein uit de regio’s Maashorst en Meierijstad is het zorgaanbod hiervoor uitgebreid. 

Gespecialiseerde zorg voor mensen met Parkinson

Publicatiedatum: 20 december 2023

Wist u dat Herstelkliniek Pantein in Boxmeer over een afdeling voor mensen met de ziekte van Parkinson beschikt?

Coöperatie VGZ en Pantein innoveren met Herstelkliniek voor ouderen

Publicatiedatum: 3 juli 2023

Overal in Nederland neemt de druk op de zorg toe door de vergrijzing. Om te waarborgen dat de groeiende groep kwetsbare ouderen de juiste zorg krijgen, zetten VGZ en Pantein gezamenlijk in op een nieuw initiatief: de Herstelkliniek Pantein. Dit is een voorziening tussen een behandeling thuis en het ziekenhuis in.

Alertheid is altijd belangrijk

Publicatiedatum: 2023

We lezen het regelmatig in het nieuws: oplichting via de telefoon, mail, whatsapp of op andere manieren. Alert blijven op verdachte situaties is daarom altijd belangrijk.

Voorzorgcirkel Cuijk

Publicatiedatum: Dinsdag 9 mei 2023

Geven en durven vragen. Het maakt het leven zoveel mooier. Dat zien we onder andere in Cuijk. Bewoners hebben daar een voorzorgcirkel opgericht waardoor ze elkaar tot steun zijn. Nieuwsgierig geworden? Laat je inspireren door de mensen in de video. Zij laten dit mooie initiatief groeien en bloeien.