Nieuws (archief)

Smaakcentrum gestart in Norbertushof, Gennep

Publicatiedatum: 17 mei 2022

Stichting Smaakcentrum opende onlangs haar deuren op een bijzondere locatie, namelijk in zorgcentrum Pantein Norbertushof in Gennep.

Speciale circusvoorstelling voor Norbertushof

Publicatiedatum: mei 2022

Op zondag 15 mei 2022 vindt er een bijzondere voorstelling van Circus in de Zorg plaats op het terrein van zorgcentrum Norbertushof in Gennep.

Zij-instromers opgelet: BBL-opleiding Verpleegkunde start weer in september

Publicatiedatum: 8 april 2022

In de zorg zijn veel nieuwe collega’s nodig. Tegelijkertijd zijn er veel mensen die de overstap willen maken naar de zorg. Daarom bundelen zorgorganisaties Dichterbij, Pantein en GGZ Oost Brabant hun krachten met opleider OppStap. Onder de naam MaasZorgWerkt bieden ze zij-instromers een 3-jarige BBL-opleiding mbo Verpleegkunde met baangarantie. De eerste groep studenten is razend enthousiast. Nieuw zorgtalent kan zich tot 8 mei aanmelden voor het volgende startmoment in september.

Samenwerken voor gezonde toekomst Meierijstad

Publicatiedatum: 5 april 2022

Pantein is een van de partijen die samen met andere organisaties begin april het zogenaamde pact Wonen, Welzijn en Zorg Meierijstad heeft getekend. 


Zorgcentra Pantein zoekt enthousiaste klussers, wandelfanaten en culinaire talenten

Publicatiedatum: 24 februari 2022

Het Oranje Fonds organiseert ook dit jaar weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Zorgcentra Pantein is op zoek naar mensen die op vrijdag 11 maart 2022 in haar zorgcentra de handen uit de mouwen willen steken. 

Bijzondere vertelconcerten in zorgcentra Pantein

Publicatiedatum: 10 februari 2022

Levensverhalen van bewoners van zorgcentra, verwerkt in een vertelconcert.

Opening WoonHulp WijkLeerbedrijf Gennep

Publicatiedatum: 3 februari 2022

Het WoonHulp WijkLeerbedrijf Gennep is op woensdag 2 februari 2022 officieel gestart met de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst door de partners, waaronder Pantein. Daarmee onderstrepen zij het belang van het WoonHulp WijkLeerbedrijf in Gennep, dat deelnemers een opleiding én inwoners extra hulp en ondersteuning richting zorg en welzijn biedt. In verband met de coronamaatregelen heeft de bijeenkomst overwegend online plaatsgevonden.

Kennismaken met beweeginnovaties

Publicatiedatum: 31 januari 2022

Ouderen op een leuke, innovatieve manier uitdagen om meer te gaan (en blijven) bewegen. 

Nieuw: Centrale Cliëntenraad Thuiszorg & Zorgcentra Pantein

Publicatiedatum: 17 januari 2022

Met ingang van januari 2022 worden de Cliëntenraad Thuiszorg Pantein en Centrale Cliëntenraad Zorgcentra Pantein omgevormd tot de Centrale Cliëntenraad Thuiszorg & Zorgcentra. 

Dianet opent haar 10e dialysehub in Madeleine, Boxmeer

Publicatiedatum: 21 december 2021

Dicht bij huis de beste dialysezorg. Nierpatiënten uit de omgeving Boxmeer kunnen voortaan terecht bij de Dianet-dialysehub gevestigd bij zorgorganisatie Pantein, locatie Madeleine. Dianet maakt het met deze nieuwe dialysehub mogelijk om dicht bij huis, in een huiselijke sfeer, de beste dialysezorg te krijgen.