Beweegactiviteiten Gennep in de spotlights

Publicatiedatum: 13 juni 2019

UPDATE: De feestelijke bijeenkomst op 28 juni is geannuleerd vanwege het warme weer. Er volgt zo spoedig mogelijk info over een nieuwe datum.


Op vrijdagmiddag 28 juni 2019 staan Gennep Vitaal, Pantein en de Wijkraad Gennep West samen met de inwoners van Gennep op feestelijke wijze stil bij de beweegactiviteiten, die in Gennep zijn gerealiseerd.

 

Bewegen in belangrijk voor iedereen. Het draagt bij aan een goede gezondheid en levert vaak ook leuke contacten op. De afgelopen twee jaren zijn Gennep Vitaal, Pantein en de Wijkraad Gennep West bezig geweest met het opzetten van diverse beweegactiviteiten voor de inwoners van Gennep. Deze activiteiten worden op vrijdagmiddag 28 juni 2019 gepresenteerd. Tijdens dit programma zijn er ook volop mogelijkheden om te bewegen. Iedereen is van harte welkom, geïnteresseerden kunnen zich tot 27 juni 2019 aanmelden via marian@inbewegingsport.nl

 

Programma:

 • 13.30 uur - Locatie: Gemeentehuis, Ellen Hoffmannplein 1, Gennep.
  Feestelijke opening beweeglint Gennep West. Aansluitend wandelen wethouder Sport Rob Peperzak en alle andere aanwezigen naar de beweegtuin aan de Houthakkersgroes in Gennep.
 • 14.15 uur - Locatie: Houtakkersgroes, Gennep
  Schop in de grond in de Beweegtuin door wethouder Rob Peperzak. Dit is de start van fase 2 van de ontwikkeling van de beweegtuin.
 • 14.45 uur - Locatie: Atrium zorgcentrum Norbertushof, Kleermakersgroes 20, Gennep
  Startschot fietsploeg, deze deelnemers uit zorgcentrum Norbertushof fietsen op een hometrainer, die gekoppeld is aan een beeldscherm. Hierdoor kan men door tal van mooie steden en gebieden fietsen.
 • 15.00 uur - Locatie: zorgcentrum Norbertushof, Kleermakersgroes 20, Gennep
  Opening beweegroute en jeu de boules-activiteit
 • 15.30 uur - Borrel