10 verpleegkundigen geslaagd voor de opleiding HBO-V

Publicatiedatum: 15 maart 2018

In februari 2018 zijn 10 verpleegkundigen van Thuiszorg Pantein geslaagd voor de opleiding HBO-V. Zij hebben de afgelopen 2,5 jaar naast hun werk ook gestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Wij zijn hartstikke trots op deze medewerkers, waarvan er zelfs twee cum laude zijn geslaagd. 


Erna Bulkens en Thea Burgers zijn wijkverpleegkundigen en twee van de afstudeerders:
“Het is 2,5 jaar flink bikkelen geweest maar als je terugkijkt is het de moeite waard geweest om het traject in te gaan en we zouden het zo weer doen! Het unieke van onze groep was dat we een hele Pantein klas hadden, wat zorgde voor veel herkenning en uitwisseling. Gedurende het traject merkten we dat we anders naar onszelf, de omgeving en de praktijk gingen kijken: professioneler, beschouwender, niet direct reageren maar de situatie eerst vanaf een afstandje bekijken. Pantein heeft ons deze kans geboden en dat stimuleert ons enorm om nu vol gas te geven. Fijn dat we deze mogelijkheid hebben gekregen.”

Pantein biedt verpleegkundigen niveau 4 de mogelijkheid om de HBO-V opleiding tot wijkverpleegkundige niveau 5 te volgen. Ook nieuwe collega’s zijn welkom. Interesse? Klik hier voor meer informatie.

 

10 verpleegkundigen van Thuiszorg Pantein geslaagd voor de opleiding HBO-V