Week van Zorg & Welzijn

Publicatiedatum: februari 2018

Tijdens de Week van Zorg & Welzijn van 12-17 maart 2018 vinden er diverse activiteiten bij Pantein plaats. Kom je ook een kijkje nemen?


Hieronder vind je een samenvatting van alle activiteiten, die bestemd zijn voor werkzoekenden en/of mensen met een zorgvraag. Klik hier voor gedetailleerde informatie over iedere activiteit.

 

Speeddate Thuiszorg Pantein
Mensen die interesse hebben in een baan in de thuiszorg, kunnen speeddaten met medewerkers van Thuiszorg Pantein. Zij vertellen graag meer over hun werk en de wijk waar zij werken. Daarnaast is er natuurlijk ook volop gelegenheid om vragen te stellen. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden voor een speeddate.

 

Speeddates en rondleiding - Madeleine in Boxmeer
Op maandag 12 maart van 13.30 - 16.30 uur en dinsdag 13 maart van 9.30 - 12.00 uur kunnen geïnteresseerden speeddaten met een wijkmanager of zorgmedewerker over werken en/of leren in de zorg. Daarnaast zijn er rondleidingen voor mensen die interesse hebben in een baan of vrijwilligerswerk in expertisecentrum Madeleine. Madeleine is gevestigd aan de Velgertstraat 1 in Boxmeer.

 

Inloopmarkt – Op ’t Hoogveld in Sint Anthonis
Op vrijdag 16 maart 2018 vindt er van 10.15 - 11.45 uur in zorgcentrum Op ’t Hoogveld, Paulusstraat 1 in Sint Anthonis een inloopmarkt plaats. Er zijn presentaties van een muziektherapeute en een therapeute schilderen. Een Mimakker vertelt over belevingsgerichte zorg voor mensen met dementie. Ook krijgen bezoekers informatie over handmassage en de zorgrobot.

 

Belevingsmarkt en speeddates – Norbertushof in Gennep
Op zaterdag 17 maart 2018 vindt er een belevingsmarkt plaats in zorgcentrum Norbertushof, Kleermakersgroes 20 in Gennep. Van 13.00 – 16.00 uur kunnen bezoekers met behulp van diverse attributen in de huid van een oudere kruipen en een valparcours afleggen. Ook kunnen zij ervaren hoe het is om in een tillift te zitten of een handmassage te krijgen. Serviceorganisatie Pantein Extra geeft informatie over gemaksdiensten aan huis.

 

Voor werkzoekenden is er de mogelijkheid om te speeddaten met een medewerker van het zorgcentrum of thuiszorgteam. Geïnteresseerden kunnen zich hier voor een speeddate aanmelden.

 

Aanvullende zorg en welzijnsmarkt - Castella in Cuijk
In Castella, Cantheelen 6 200 in Cuijk vindt op zaterdag 17 maart 2018 van 13.30 – 16.30 uur een informatiemarkt plaats, die in het teken van aanvullende zorg en welzijn staat. Er zijn stands met info over onder andere persoonlijke ondersteuning, bewegings- en creatieve activiteiten. Klik hier voor meer informatie over de standhouders.

 

Ook mensen die op zoek zijn naar een baan of vrijwilligerswerk in de zorg, kunnen tijdens de markt hier meer informatie over krijgen.

 

Onze vacatures kun je vinden op www.werkenbijpantein.nl