Open dag nieuwe zorgcentrum in Overloon

Publicatiedatum: januari 2019

Op zaterdag 26 januari 2019 van 10.30 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het nieuwe zorgcentrum van Pantein in Overloon. 


De bewoners van Pantein Huize Loôn verhuizen begin februari 2019 naar dit nieuwe zorgcentrum. De naam Pantein Huize Loôn wijzigt dan in Pantein Hof van Loon.

 

In zorgcentrum Pantein Hof van Loon zijn woongroepen voor mensen met een lichamelijke zorgvraag en woongroepen voor mensen met dementie. Binnen deze woongroepen beschikt iedere cliënt over een eigen appartement. Daarnaast is er per woongroep een gezamenlijke huiskamer, waar men samen eet en activiteiten plaatsvinden. In het gebouw zijn diverse innovaties, die zorgen voor een extra prettige woon- en werkomgeving. Tijdens de open dag krijgen bezoekers hier meer informatie over.

 

Het zorgcentrum is gevestigd aan Hof van Loon 1A in Overloon, de ingang kunt u bereiken via de Venraijseweg. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid is het verzoek om indien mogelijk te voet of met de fiets te komen.