Nieuwe duofiets voor bewoners De SchitteRing en inwoners Haps

Publicatiedatum: 17 juli 2022

Samen met een maatje mooie tochten maken. Genieten van de omgeving en lekker in beweging zijn. Met behulp van een duofiets is dit ook mogelijk voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen.


Dankzij financiële bijdragen van Stichting Gemeenschapswerk Haps, Vrienden van Castella & de SchitteRing, Bedrijvenpark Laarakker, Sportakkoord Cuijk en Michel Jansen (zoon van een bewoonster van de SchitteRing) namens de leverancier Schakelfietsen kunnen de bewoners van De SchitteRing en overige inwoners van Haps gebruik maken van een splinternieuwe duofiets.

 

Gebruik duofiets
De duofiets is te gebruiken door bewoners van De SchitteRing en overige inwoners van Haps. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Een reservering kan worden gemaakt via het zorgteam van De SchitteRing, tel. 0485 – 846 700.

 

Fietsvrijwilligers gezocht
Heeft u zin om als vrijwilliger af en toe met een bewoner van De SchitteRing in Haps of Castella in Cuijk te gaan fietsen? Nieuwe vrijwilligers zijn altijd van harte welkom. U kunt voor meer informatie of aanmelding contact opnemen met Henk Ermers, tel. 06 – 41 36 67 51.

 

Handig om te weten:
in het Land van Cuijk zijn diverse aangepaste fietsen te huur. Kijk hier voor meer informatie.