Maak kennis met de technisch thuiszorg verpleegkundigen van Pantein

Publicatiedatum: 14 januari 2019

De technisch thuiszorg verpleegkundigen (ttv) van Pantein helpen mensen, jong en oud, die thuis gespecialiseerde zorg nodig hebben. Het team bestaat uit goed opgeleide verpleegkundigen met veel ervaring in hoogcomplexe zorg. 24 uur per dag leveren zij geplande en ongeplande zorg in het werkgebied van Pantein. Dat doen zij voor ziekenhuizen, huisartsen en huisartsenpost, wijkteams en zorgcentra. Ook werken ze samen met collega organisaties die zelf geen technisch thuiszorg verpleegkundigen hebben. 


Over de technisch thuiszorg verpleegkundigen is een korte film gemaakt. Daarin is te zien welke verpleegtechnische handelingen zij verrichten. Steeds meer handelingen waarvoor je eerst naar het ziekenhuis moest, verrichten zij ook thuis. Mensen herstellen vaak het best in hun eigen omgeving. En voor de cliënt is het fijn dat een ziekenhuisbezoek niet nodig is.

 

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over de technisch thuiszorg verpleegkundigen of bel 0900-8803.

NB: De technisch thuiszorg verpleegkundigen (ttv) is de nieuwe naam van het verpleegtechnisch team (vtt) zoals het in de film nog wordt genoemd.