Kerstmarkten in zorgcentra Pantein

Publicatiedatum: 26 november 2019

Met de kerst in zicht vinden er in de zorgcentra van Pantein in Boxmeer, Cuijk, Gennep en Sint Anthonis in december diverse gezellige markten plaats.


De entree is gratis, iedereen is van harte welkom.

 

Kerstmarkt Madeleine, Boxmeer
Zaterdag 7 december 2019 organiseert Madeleine een sfeervolle kerstmarkt. Van 13.00 - 17.00 uur is iedereen van harte welkom om standjes van ondernemers en creatievelingen te bezoeken, te genieten van de kerstsfeer en heerlijke versnaperingen. Jazzband Piece of Cake zorgt voor een muzikale omlijsting in Dickensstijl. De culturele apotheek is aanwezig voor een boek op recept. En er zijn speciale activiteiten voor kinderen. 
Ook dit jaar steunt Madeleine weer een goed doel en dat is stichting Semmy. Zij zetten zich in voor onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen.
Adres Madeleine: Velgertstraat 1 in Boxmeer.

 

Kerstmarkt Op ‘t Hoogveld, Sint Anthonis
Donderdag 12 december 2019 organiseert zorgcentrum Op ‘t Hoogveld een sfeervolle kerstmarkt. Van 16.00 – 20.00 uur is iedereen van harte welkom om de diverse standjes te bezoeken met onder andere kerststukjes van de Wingerd, chocoladetraktaties, kerstversieringen van papier, kinderkleding, klompjes en vogelvoederhuisjes gemaakt door bewoners van Op ’t Hoogveld. Daarnaast zijn er sieraden, heerlijkheden van bakkerij de Bakkertjes en diverse andere producten te koop. Door het kopen van warme chocolademelk of glühwein op de kerstmarkt steunt u de aanschaf van een duofiets voor de bewoners van Op ‘t Hoogveld en kwetsbare ouderen in de gemeente Sint Anthonis.   
Adres Op ‘t Hoogveld: Paulusstraat 1 in Sint Anthonis.

 

Kerstmarkt Norbertushof, Gennep
Op zaterdag 14 december 2019 vindt van 14.00 – 16.30 uur in het atrium van zorgcentrum Norbertushof in Gennep een kerstmarkt plaats. Op deze kerstmarkt zijn onder andere kerststukjes, sieraden, kalenders, wenskaarten en diverse lekkernijen te koop. Ook kunt u een portretfoto laten maken. Er is ook een loterij, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de rolstoelbus van de Vrienden van Norbertus.
Adres Norbertushof: Kleermakersgroes 20 in Gennep.

 

Wintermarkt Castella, Cuijk
Op zaterdag 14 december 2019 kunt u in Castella van 10.30 – 16.00 uur de wintermarkt bezoeken. Onder het genot van sfeervolle livemuziek en heerlijke kerstlekkernijen, zoals chocolademelk, glühwein en erwtensoep, kunt u kraampjes met (zelfgemaakte) producten bezoeken. Daarnaast zijn er ook kraampjes van diverse Cuijkse ondernemers.
Adres Castella: Cantheelen 6 200, Cuijk. Ingang via restaurant/brasserie de Poorten.