Kerstmarkten in zorgcentra Pantein

Publicatiedatum: november 2018

Met de kerst in zicht vinden er in de zorgcentra van Pantein in Boxmeer, Cuijk, Gennep en Overloon in december diverse gezellige markten plaats. De entree is gratis, iedereen is van harte welkom.


Wintermarkt Castella, Cuijk
Op zaterdag 8 december 2018 kunt u in Castella van 10.30 – 16.00 uur de wintermarkt bezoeken. Onder het genot van sfeervolle livemuziek en heerlijke kerstlekkernijen, zoals chocolademelk, glühwein en erwtensoep, kunt u kraampjes met (zelfgemaakte) producten bezoeken. Daarnaast zijn er ook kraampjes van diverse Cuijkse ondernemers.
Adres Castella: Cantheelen 6 200, Cuijk. Ingang via restaurant/brasserie de Poorten.

 

Kerstmarkt Madeleine, Boxmeer
Zaterdag 8 december 2018 organiseert Madeleine een sfeervolle kerstmarkt. Van 13.00 - 17.00 uur is iedereen van harte welkom om standjes te bezoeken, te snuffelen in alle snuisterijen en te genieten van de kerstsfeer. Een jazzband zorgt voor de muzikale omlijsting. Via het kopen van warme apfelstrudel, warme chocolademelk en glühwein op de kerstmarkt steunt u stichting Semmy. Deze stichting steunt onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. 
Adres Madeleine: Velgertstraat 1 in Boxmeer.

 

Kerstmarkt Op ‘t Hoogveld, Sint Anthonis
Donderdag 13 december 2018 organiseert Op ‘t Hoogveld een sfeervolle kerstmarkt. Van 18.00 – 20.30 uur is iedereen van harte welkom om de diverse standjes te bezoeken met onder andere  kerststukjes, gemaakt door kinderen van asielzoekers. Daarnaast zijn er sieraden, heerlijkheden van bakkerij de Bakkertjes en diverse producten van Bronlaak te koop. Door het kopen van warme chocolademelk of glühwein op de kerstmarkt steunt u de aanschaf van een riksja voor de bewoners van Op ‘t Hoogveld en kwetsbare ouderen in de gemeente Sint Anthonis. 
Adres Op ‘t Hoogveld: Paulusstraat 1 in Sint Anthonis.

 

Kerstmarkt Huize Loôn, Overloon
Op zaterdag 15 december 2018 vindt van 11.00 - 16.00 uur een kerstmarkt in Huize Loôn in Overloon plaats. In de kraampjes zijn tal van producten te koop, zoals zelfgemaakte kaarten, versierde kerstboompjes met daarin een kerststalletje, natuurlijke verzorgingsproducten, glas in lood, boekenleggers, schilderijen en sieraden. En natuurlijk ontbreken ook de glühwein, wafels, chocomel, soep en broodjes niet.
Adres Huize Loôn: Engelseweg 2 in Overloon.

 

Kerstmarkt Norbertushof, Gennep
Op zaterdag 15 december 2018 vindt van 14.00 – 16.30 uur in het atrium van zorgcentrum Norbertushof in Gennep een kerstmarkt plaats. Op deze kerstmarkt zijn onder andere zelfgemaakte creatieve creaties, sieraden, kalenders, wenskaarten en diverse lekkernijen te koop.  Ook kunt u een portretfoto laten maken of deelnemen aan een workshop kerststukjes maken. Er is ook een loterij, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de rolstoelbus van de Vrienden van Norbertus.
Adres Norbertushof: Kleermakersgroes 20 in Gennep.