Geslaagd openingsweekend Pantein Hof van Loon, Overloon

Publicatiedatum: 28 januari 2019

Dit weekend was het een drukte van belang in Hof van Loon in Overloon.


Op vrijdag 25 januari 2019 vond de feestelijke opening van het nieuwe zorgcentrum van Pantein plaats. De Raad van Bestuur van Pantein opende de poorten van Hof van Loon en vervolgens konden de bewoners, medewerkers, vrijwilligers van Huize Loôn en overige gasten het gebouw van binnen bekijken.
Op zaterdag 26 januari bezochten zo’n 1700 geïnteresseerden de open dag van Hof van Loon. Op beide dagen gaven bezoekers veel complimenten voor de ruime appartementen, de sfeervolle inrichting van het gebouw en de opzet van de tuin. 

 

Op 7 februari verhuizen de 33 cliënten van Huize Loôn naar Pantein Hof van Loon. In dit gebouw zijn 3 woongroepen voor mensen met een lichamelijke zorgvraag en 2 woongroepen voor mensen met dementie. Binnen deze woongroepen beschikt iedere cliënt over een eigen appartement. De appartementen zijn ook geschikt om door echtparen te worden bewoond. In de gezamenlijke huiskamer van de woongroep eten cliënten samen en vinden activiteiten plaats.

 

Opening Hof van Loon

 

Opening Hof van Loon

Op de foto van links naar rechts: Ben Zwanenburg (wijkmanager Huize Loôn), Pauline Terwijn (voorzitter Raad van Bestuur Pantein), Ton Hazekamp (lid Raad van Bestuur Pantein), Kees van der Kroon (ontwikkelaar/eigenaar Hof van Loon) en Karel van Soest (burgemeester gemeente Boxmeer).