Extra maatregelen vanwege het coronavirus


In verband met het coronavirus treffen we maatregelen om de kans op een besmetting van klanten en/of medewerkers te verkleinen.


Spelregels voor bezoekers

Ter bescherming van de gezondheid van bewoners en medewerkers gelden de volgende spelregels voor bezoekers van onze zorgcentra:

  • De wensen en het welbevinden van bewoners zijn leidend bij het maken van de bezoekafspraken. Bij het zorgcentrum kunt u navragen welke bezoekregeling geldt.
  • Iedere bezoeker doet vooraf zelf een check op mogelijke corona-klachten. U kunt deze gezondheidsvragen vinden op: www.pantein.nl/coronavragen. De uitslag van deze check is bepalend of u op bezoek kunt komen.

 

  • Met ingang van donderdag 15 juli 2021 dient u in het zorgcentrum een chirurgisch mondneusmasker te dragen. Dit masker ontvangt u bij binnenkomst. 
  • Houd 1,5 meter afstand tot anderen. 
  • Een bewoner ontvangt bezoek altijd in zijn/haar eigen kamer of appartement.

 

Actuele informatie

Voor actuele informatie over het coronavirus, kunt u de website van het RIVM raadplegen. 

Tips voor herstel
Bent u aan het herstellen van een coronabesmetting? Bekijk dan deze folder met tips voor een spoedig herstel en een hernieuwde energiebalans.

 

Vragen
Heeft u als klant of eerste contactpersoon van een klant nog vragen, neem dan (telefonisch) contact op met het team dat de zorg aan u/uw familielid verleent.