Dag van de Mantelzorg 2019

Publicatiedatum: oktober 2019

Eens per jaar staat Nederland stil bij de grote zorg die mantelzorgers dragen en uitvoeren.


In het Land van Cuijk en de gemeente Gennep worden de volgende activiteiten voor mantelzorgers georganiseerd:

 

Regio Land van Cuijk
Op 15 november 2019, de landelijke 'Dag van de Mantelzorg', organiseert het Centrum Mantelzorg Land van Cuijk een feestelijke dag voor alle mantelzorgers in het Land van Cuijk. 

 

Mantelzorgers kunnen elkaar op deze dag ontmoeten en samen genieten van een workshop, een hapje en drankje.

 

De Dag van de Mantelzorg 2019 vindt plaats in De Weijer in Boxmeer. Er is keuze uit de middag van 14.00 tot 17.00 uur of de avond van 18.30 tot 21.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk.


Voor meer informatie en aanmelden (vóór 4 november 2019) via het aanmeldformulier op de website: www.mantelzorglvc.nl of tel: 0485-846739.
Mantelzorgers die moeilijk van huis kunnen vanwege de zorg voor een naaste, kunnen contact opnemen met Centrum Mantelzorg om samen een passende oplossing te vinden.

 

Gemeente Gennep
Op vrijdag 8 november 2019 organiseren Pantein en Synthese samen een theatervoorstelling over de wereld van dementie in het Atrium van zorgcentrum Norbertushof in Gennep.

 

Zondag 10 november 2019 worden de mantelzorgers in het zonnetje gezet tijdens een feestelijke middag met activiteiten in wijkcentrum ‘t Hökske in Gennep.


Bent u mantelzorger en afkomstig uit de gemeente Gennep, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Dan kunt u zich tot 2 november aanmelden via de website www.synthese.nl. Daar vindt u ook meer informatie over de georganiseerde activiteiten.