Eveline Helder

Werkzaam in:
• Regio Boxmeer en regio Mill
• Zorgcentra: Madeleine, Boxmeer, - Hof van Loon, Overloon - Op ’t Hoogveld, Sint Anthonis

 

In de loop van de jaren heb ik heel wat ervaring opgedaan in het brede vakgebied van de logopedie en heb ik mij gespecialiseerd als Afasietherapeut en ParkinsonNet-therapeut.


Ik heb een warm hart voor volwassenen van alle leeftijden in de revalidatie, in een zorginstelling of thuiswonend. Ik behandel spraak- en taalproblemen als gevolg van hersenletsel (dysartrie en afasie), slikproblemen (dysfagie) en communicatieproblemen als gevolg van bijvoorbeeld een verminderd gehoor of dementie. Omdat communicatieproblemen niet alleen de cliënt zelf, maar ook z’n omgeving treffen, besteed ik ook veel aandacht aan de begeleiding en advisering van de mantelzorgers en verzorgers. Want communicatie is alles.


Afhankelijk van uw zorgvraag help ik u graag weer te kunnen communiceren met uw (naaste) omgeving en/of veilig en onbezorgd te kunnen genieten van eten en drinken. Mijn passie in mijn werk is zonder twijfel: u een verbetering van de kwaliteit van leven laten bereiken. Ongeacht in welke fase van het leven u zich ook bevindt.


Logopedische begeleiding vindt bij Pantein plaats in nauwe samenwerking met andere behandelaars zoals de diëtistergotherapeut of fysiotherapeut.