Optreden El Sol y la Luna in Madeleine

12 maart 2019

Op dinsdag 12 maart 2019 geeft het ensemble El Sol y la Luna een concert in expertisecentrum Madeleine, Velgertstraat 1 in Boxmeer.


Het concert is voor iedereen gratis toegankelijk en begint om 15.00 uur. Het programma duurt één uur, zonder pauze.

 

De uit Barcelona afkomstige zangeres en gitariste Monica Coronado en Judith Naber (Arnhem) vormen samen het ensemble El Sol y la Luna. Zij brengen een gevarieerd programma met een voorstelling vol temperament, dans en muziek, o.a. van Gardel en Ortega. Het publiek krijgt een verfijnde selectie van mediterrane liederen te horen. De dans is geïnspireerd op zowel moderne dans als flamencodans. Ergens ontmoeten dans, zang, emotie, passie en poëzie elkaar in een eigenzinnige stijl. Een interessante mix waarbij puurheid en inleving centraal staan.

 

Over Muziek in huis
Het optreden is op verzoek van Madeleine georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Zij beoogt met haar concerten de kwaliteit van leven te verhogen van ouderen en zieken. Het optreden wordt mede mogelijk gemaakt door Het R.C. Maagdenhuis, Stg. Elise Mathilde Fonds, Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds en particuliere donaties.