Care for Jazz in Madeleine

18 juni 2019

Op dinsdag 18 juni 2019 geeft het ensemble Trio Berend van den Berg een optreden in expertisecentrum Pantein Madeleine in Boxmeer.


Iedereen is van harte welkom om dit concert gratis bij te wonen. Het concert begint om 15.00 uur in Madeleine aan de Velgertstraat 1 in Boxmeer en duurt één uur (zonder pauze).

 

Het ensemble Trio Berend van den Berg, bestaande uit Berend van den Berg - piano, Erik Robaard - contrabas, Joost Kesselaar - drums, brengt een gevarieerd programma. De leden van het trio spelen al vele jaren wisselend samen in verschillende bezettingen, waarin ze solisten begeleiden zoals Soesja Citroen, Mathilde Santing, Ack van Rooijen, Denise Janna, Brenda Frans en vele anderen.           


Het optreden is op verzoek van Madeleine georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Het R.C. Maagdenhuis, Stg. Elise Mathilde Fonds, Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds en particuliere donaties.

 

Over Stichting Muziek in Huis
De Stichting Muziek in Huis (MiH) beoogt met haar concerten de kwaliteit van leven te verhogen van ouderen en zieken. Jaarlijks organiseert MiH meer dan 600 kamerconcerten door professionele ensembles.